woensdag 29 oktober 2014

DEAR JANE .

 zucht van verlichting heb ik geslagen gisteren avond. de laatste steekjes aan Sjaan is gezet.


mijn dear jane is klaar   ik heb er 3 en half jaar over gedaan  niet aan een stuk  er zit een half jaar verbouwing tussen en ook de andere quilts die ik heb gemaakt .
ik had deze echt voor er tussen door een klein blokje om te maken op een zondag middag of zo .
de punten  in alle  blauwe kleuren . die ik ook gebruikt heb voor de blokjes 
er zijn 30 verschillende lapjes gebruikt in alle kleuren en nuances

hij is niet perfect  ik zie hele grote fouten er in .  toen ik er aan begon kon ik ook helemaal niet patchen en quilten  in de loop van de tijd heb ik het me zelf aan geleerd. en het ging steeds beter , deze heb ik wel in de stijl waar ik mee begon af gemaakt. 
 
op bed ligt de NI die ik er ook tussen door heb gemaakt en ziet er heel anders uit dan de dear jane
 nou ja  ze is ook nog eens dwars hihi  ik krijg de foto niet gedraaid maar het idee hoe die ligt kan je wel zien toch? een hele andere uitstraling heeft de kamer nu
 samen  liggen ze op bed wie zou blijven ? en wie gaat er op de stoel?
 sjaan moet nog gewassen worden. /


 Christine 

22 opmerkingen:

Flickenstichlerin zei

Dear Christine,
wonderful DJ, congratulations on this fantastic finished quilt. Love your color choices. Very nice work.
Greetings,
Sylvia

katrien zei

Proficiat met deze hele mooie affo.

Yvonne zei

Prachtig! Als je er met je neus opzit zullen er best foutjes te zien zijn (bij mij ook hoor!) maar zo als complete quilt is het een plaatje! Ik blijf het superknap vinden als iemand de quilt helemaal af krijgt!

Grit zei

Fantastic !!! Congratulation. Your Jane is so, so wonderful.
Greetings Grit

Unknown zei

Thanks Grit

Unknown zei

Ben er ook erg trots op

Unknown zei

Thanks Silvia

sandrarobben zei

Precies wat al gezegd is: wat een plaatje! Ik snap je zelfkritiek, ik heb er ook last van, maar dat is echt niet nodig. Het grote geheel is prachtig. En ken je de uitdrukking Finnished is better than perfect? Die helpt bij mij vaak. Dat je het leereffect ziet van quilt tot quilt is ook mooi!

Anoniem zei

Hij is weer super!!!

Liefs patricia

Floor zei

Gefeliciteerd met je prachtige Jane! Je hebt er lang over gedaan, maar daardoor is ze misschien ook wel heel dierbaar geworden.
Je hebt maar 30 verschillende stofjes gebruikt, dat valt nog best mee, het lijken er veel meer.
De quilt is niet perfect, maar volgens Judith - die de Jane in het echt gezien heeft- is de echte verre van perfect, dus is ie van jou ook helemaal goed toch?
Nu nog wassen.... vind ik best eng. Doe er wel een stelletje kleurenvangdoekjes bij tegen het doorlopen!

Lida zei

Fantastisch, ben er echt weg van en wissel ze maar gewoon af, de rode voor de koele dagen en de blauwe voor de warme dagen! In ieder geval zal het altijd genieten zijn! Knuffel
Lida

Anoniem zei

Wat is ze super mooi zeg !

Nicole

Unknown zei

Volgens mij ben je ongeveer tegelijkertijd met mij begonnen. Mijn eerste quilt, de DJ heb ik in drieenhalve maand gemaakt. Ik dacht toen ' dat kan ik ook'. Nog nooit van zoompjes 1 kant op en zo gehoord. Er is niet of nauwelijks door heen te komen dus ligt hij nu ongequilt in een kast. Eigenlijk doodzonde. Knap hoor dat jij de jouwe helemaal hebt afgemaakt. Misschien pak ik um wel weer eens uit de kast! Hij is wel beeldschoon geworden. Hoe gaat het met het niet roken? Ik ben nu twee weken gestopt en ik vind het bar ongezellig! Maar hier in Frankrijk kost een pakje een tientje en manlief rookte ook. Dus we houden straks geld over! That will be the day!

Unknown zei

Ik bedoel jouw DJ hoor!

Anoniem zei

Niets dan lof heb ik voor je DJ. En dan lees ik dat je het je zelf hebt geleerd. Bewondering. Wat zijn je quilts mooi geworden en alleen jij ziet die "grote fouten" Maar alle liefde en plezier zit ook in deze quilt.

Unknown zei

Applaus!
Geweldig, kan je trots op zijn!

conny's quilts en creaties zei

Oh, Christine wat een plaatje. Helemaal geweldig geworden. De NI en DJ moeten om beurten het bed maar delen lijkt me. Allebei even mooi!

Unknown zei

Super, dat je haar nu ook af hebt. Kunnen we allebei genieten van onze quilt en weer nadenken over een nieuw project. Geniet er van.

Alie zei

Wat is ze mooi geworden. Echt een pareltje

Guusje, zei

Gefeliciteerd. Ze is PRACHTIG.

Anoniem zei

Vandaag heb ik je "Dear Jane" in het echt gezien en dat is nog mooier dan een foto :)
Heel erg knap van je dat je er weer een af hebt. Ga zo door!
Je bent een echte professionele quiltster en ik vind dat je hier op je Blog echt je intro "Over Mij" moet aanpassen want daar mag best staan dat je een ervaren quiltster bent! Dikke kus van mij. I.K.vd A.

christine zei

Dank je wel Ilse ja ik ben er ook erg blij mee alleen hij had gewoon in mijn kleuren moet zijn ach misschien ooit nog eens.
knuffel van mam