maandag 24 maart 2014

met een hoofd vol watten.

de Sjaan  zit in de ring en ben bezig met haar aan het door pitten de eerste 6 blokjes zijn gedaan

maar wat is ze zwaar! 
 kan echt elke dag 1 a 2 blokjes doen anders gaan mijn nek en schouders het begeven. en daar heb ik al grote problemen mee .

en dan de Bom van Di Ford  ik heb nu twee randen af , maar met een hoofd vol watten van de hoofdpijn  heb ik niet goed gekeken  en zag dus niet dat de driehoekjes  die tussen de vierkantjes moeten steeds een paar waren  van de zelfde stofjes  ik heb er een mengelmoes van gemaakt

echt een scrappy rand. maar .....
nu slaat de twijfel toe zal ik het uithalen ?en het overnieuw maken of zal ik het zo laten )moet zeggen dat ik het wel er leuk vind zo )
 ga de rondjes van de derde rand  appliceren van middag het huishouden is gedaan dus een middag voor de lapjes

15 opmerkingen:

Greet zei

Jane in blauw/wit, prachtig !
Ik vind jouw scrappy rand erg leuk.
Hier is het huishouden ook gedaan en is de namiddag ook voor de lapjes.
Veel plezier.
Groetjes,
Greet

Guusje, zei

Je rand is mooi en leuk toch net iets anders. Je hebt al veel gequilt van je sjaantje. Het wordt mooi.

conny's quilts zei

Ik vind jouw scrappy rand erg geslaagd, ik zou het niet uithalen hoor!

Quiltlia zei

Je Dear Jane is SUPER,ja let wel op dat je niet te lang quilt want dan ben je verder van huis.Ik doe als ik iets te quilten heb 3 of 5 draadjes op een dag ,dan schiet het toch lekker op.En die driehoekjes zou ik lekker laten zitten heel mooi zo.
Groetjes Lia

Diana zei

Even de quiltmania erbij gepakt en lees mee : "Ik heb dezse quilt speciaal ontworpen om te lijken op een 'restjesquilt' dus als u andere stoffen gebruikt dan is dat geen probleem. Ook als u dezelfde stoffen gebruikt als ik maar niet genoeg heeft, kunt u deze eenvoudig vervangen door een andere stof. U zult onderhand wel weten hoe ik denk over patchwork... ik houd van zoveel mogelijk verschillende stoffen in een quilt! " einde citaat . Ik ben het helemaal eens met wat Di Ford als aanwijzing gegeven heeft en zou het gewoon lekker zo laten. Ik doe niet mee met de BOM en zag daardoor eerst ook niet wat je met "fout" bedoelde en toen ik in de Quiltmania keek las ik bovenstaande dus dubbel advies om gewoon de quilt te maken zoals jij dat wilt.

Nathalie zei

Gewoon lekker zo laten, NIETS meer aan doen! Helemaal leuk vind ik het zo!

katrien zei

Gewoon lekker zo laten,vind het wel mooi.

Lida zei

Zo laten, is jouw unieke quilt! Sterkte met de hoofdpijn en doe gewoon iedere dag wat steekjes en leg de quilt op tafel, helpt allemaal mee! Groetjes
Lida

Monica zei

Wat mooi wordt jouw DJ, en lekker gestaag steeds 2 blokken doorpitten, dan is het gedaan voor je het weet. Nee joh, niet uithalen hoor, veel te leuk zo en dan, je mag er ook wel jouw eigen inbreng in hebben hoor

carina zei

De perfecte quilt! Helemaal leuk en zoals al mijn voorgangers roepen niets meer aan doen!

Yvonne zei

Wat is het toch jammer dat je als je ouder wordt gewoon niet meer zo lang in een houding kan zitten. Maar met af en toe een blokje kom je er ook wel en het ziet er prachtig uit hoor! Genieten van dat wat je kan!

Floor zei

Heel herkenbaar dat je pijn krijgt van het quilten.
Daarom doe ik het niet elke dag, zodat bepaalde spieren weer even mogen uitrusten.
Misschien de quilt op tafel leggen, of als je het vanuit de bank wilt doen, op een lage tafel, of de strijkplank die je lager hebt gezet.
Vooral dat steeds draaien van de quilt kost veel kracht. Sommige mensen kunnen het zonder draaien, maar dat lukt mij ook niet hoor.
En de randen? Lekker laten zitten, je mag best een eigen draai geven aan een quilt hoor.

Kathinca zei

Ik zou het zelf zo laten. Ben een groot fan van scrappy. Succes met verder quilten ... rustig aan het komt zo lang je doorprikt vanzelf een keertje af.

@nke zei

Wat is je Jane een beauty. Rustig aan met het quilten, je gezondheid gaat voor. Enne, niets veranderen hoor, ziet er heerlijk scrappy uit!

Quiltgroetjes ^*^

sylvia zei

Ik sluit me aan: mooie rand, mooi laten zitten!! Beterschap, gooi die watten maar uit je hoofd de komende dagen en laat de zon er maar in.....