maandag 15 juli 2013

Jane op maandag

het weekend was vol met allerlei leuke dingen en dan ook zo weer om .
Zaterdag kwam dochter Ilse weer thuis van vakantie en heerlijk samen met de kinderen  de foto,s bekeken  uit het zwartewoud  in duitsland  wat een geweldige omgeving   wie weet ga ik er ook eens naar toe het lijkt me geweldig. zaterdag middag heb ik het blokje I-8 gemaakt en blokje I-9
 

Zondag kwam mijn oudste dochter wendy met twee kleindochters  lekker even kletsen.
 en de meiden waren bij hun paard  Minke  aan het borstelen en knuffelen en ja ze hebben er ook op gereden  zo zoetjes aan kunnen ze er even op zitten . jammer genoeg is mijn foto mislukt ervan maar  krijg ik wel een van wendy die heeft ook foto,s gemaakt ervan.
op de veranda heb ik blokje I_10 gemaakt en blokje I-11 
 


blok I -12 duurde wat langer begon er gister avond aan nadat we bij Ilse vandaan kwamen daar hebben we chinees gegeten , en die heb ik vanmorgen maar afgemaakt.

blok I-12.
 
vanmiddag ga ik lekker in de zon quilten aan mijn hexagonnen quilt . wil er een andere naam aan geven want ja road 66 was van Di Ford   en ik heb die weg nooit begaan hahaha  dus .. maar eens denken wat dat gaat worden.
 
morgen weer een Bee met Annie en Gina heb er zin in mooie weer en dan buiten prutsen  met lapjes oh heerlijk
geniet van het mooie weer deze week .
 
 
CHRISTINE

7 opmerkingen:

Annelies zei

Mooie Jane blokjes !

Judith zei

Je hebt de gang er goed in zitten zeg! Helemaal super, zelf heb ik alle randen gequilt en ben met het afbiezen begonnen! Geniet van het mooie weer.

Ineke zei

Oh, die Jane blokjes, wat zijn ze mooi!!! Ee wat leuk dat je zo'n heerlijk weekend heb gehad met kinderen/kleinkinderen.
Groetjes, Ineke

KijkDaarIs zei

Wat een mooie blokjes!!!!
en lekker véél....wel knap hoor dat je dapper doorgaat om elke week een blokje of meer te laten zien...;0)
Fijne dag

GRANNY'S HOUSE zei

Zijn weer hele mooie blokjes Christine!!!

Groetjes
Ines

Guusje, zei

Mooie blokjes heb je gemaakt en wat veel.

marijna zei

Je hebt er ineens veel klaar zeg! Leuk geworden. enne, Zwarte woud moet je zeker eens proberen. Wij waren er een paar weken geleden ook.