maandag 16 januari 2012

slaapkamer nu klaar! Zaterdag  hebben we de slaapkamer naar boven gebracht we moesten wachten op de gordijnen die nog opgehangen moesten worden maar ... ooooh wat een pech ik heb de verkeerde maat opgegeven  ze moesten 1. 50 hoog worden en ik heb de vitrage maat gegeven  dus nu moet ik de zoom er uit halen en opnieuw  er weer in maken  gelukkig hebben ze altijd een grote zoom aan de onderkant maar balen is het wel.kan je het zien ? ze komen nu boven de vensterbank uit .


in de recht hoek heb ik een kastje gezet  daar moet nog een mooie eiken lade kast komen maar voor nu is het goed zo  straks gaat het kastje bij de andere twee die voor het dakkapel staan. en is het dressoir weer compleet Aan de andere kant van de kamer staat mijn nieuwe linnen kast  ben daar reuze trots op wilde zoiets al jaren hebben . de kwasten die aan de sleutels hangen zijn oorspronkelijk gewone kerst versiering maar vond het zo mooi al die klein kraaltjes  en dan nog in een antieke kleur  ( eigenlijk moet die een stukje open staan maar ik heb nog niet zoveel mooi linnen goed haha
 de kamer moet verder nog wel wat in gericht worden  want het is best een hele grote kamer nu
Volgende week wil ik dan eindelijk beginnen aan mijn hobby kamer die wordt niet zo groot als de slaapkamer maar wel voor mij !


 Dan heb ik ook nog wel wat aan het quilten gedaan  de farmers wife is gedubbeld wat me dit keer heel veel moeite kosten om dat hij zo erg zwaar is  maar het gelukt leve de  ibuprofen. dat had ik wel nodig voor mijn rug . pfff


en kijk de eerste blokjes zijn al klaar ik kan dit echt allen middags doen  omdat ik avonds niet goed kan zien  maar straks wordt het voorjaar en dan is het weer lichter in huis plus dat je naar een blokje het wel gehad hebt die zware quilt op je schoot.
 
 en ook zijn er weer drie blokjes klaar van de dear jane . straks op de beurs in zwollen wil ik graag gaan kijken voor een mooie shasing.

  omdat mijn mannetje nu met pensioen is en alle dagen thuis is  moet ik weer even in een nieuw ritme komen,, nee hij zit niet op de bank bij mij  hoor ,,hij heeft het druk genoeg met zijn beesten maar het is toch anders . ook ik moet heel erg wennen er aan .
het scheelt echt wel als je normaal al van af s, morgens 5uur alleen ben    of dat je nu samen om kwart over acht je bed uit stap . in het begin deed ik niet zoveel om dat je denkt ach hij is thuis morgen maar doen . maar .. hij is voor altijd thuis .  en dat is heel vreemd  maar wel erg leuk ,, zo weer even koffie zetten want het is best koud buiten dus dat zal die wel lusten .
Christine

13 opmerkingen:

Vlijtige Handjes zei

Je kamer is erg mooi geworden. Ja balen als gordijnen niet goed hangen en dan ook nog ....... Even doorbijten en dan is get weer oke. Misschien een valse zoom? dan kun je alle extra lengte gebruiken. Sterkte met je rug.

foekie's fashion zei

Mooie slaapkamer hoor, maar ik mis wel zo'n mooie quilt van jou op het bed? Je farmers wife wordt ook weer zo'n mooie. Groetjes van Joke

GRANNY'S HOUSE zei

Wat een mooie kamer is het geworden.
Je quilt is prachtig geworden, ik ben bezig de rijen aan elkaar te zetten.
Het samen zijn went wel hoor, ik vind het tenminste heel gezellig, maar we blijven dan ook wel ieder ons eigen ding doen en soms doen we ze samen.

Groetjes
Ines

Supergoof zei

Wat heb je een beeldschone slaapkamer, een plaatje!
De foto's kunnen zo in een tijdschrift.

Shirley zei

dat is een hele mooie en romantische slaapkamer,jammer van de gordijnen, maar dan 's avonds even niet in het volle licht jeweetwelle voor het raam. Prachtige kast, maar wel dicht laten hoor, want een deur die continue niet goed dicht is, gaat uit het lood hangen, en dat wil je niet hebben!

Annie zei

Oh wat zonde van de gordijnen en een geluk dat er een grote zoom in zit. Moooooi die grote slaapkamer en die prachtige kast om verliefd op te worden.
Ook al weer een paar blokken gequilt tjonge wat een bezige bij ben jij.

Groetjes Annie

margaquilt zei

Vergissen is menselijk maar ik kan mij voorstellen dat je er vreselijk van baalt.
Groeten
Marga

Guusje, zei

Wat een prachtige slaapkamer. En wat wordt het quiltwerk mooi.

Ritainquiltland zei

Het is echt mooi geworden! Die donkere meubels zijn helemaal mijn smaak. Jammer van de gordijnen. Ik heb ook nieuwe besteld voor de woonkamer, ook nog maar afwachten of ik ze goed heb opgemeten!!

marijna zei

Wat een geweldige slaapkamer hebben jullie nu!! Dat zal lekker slapen!

Judith zei

Prachtig, en wat een ruimte en uitzicht! Welterusten!

Anoniem zei

What a beautiful bedroom, I love your bed, wallpaper and the view from the window. Your red quilt is just lovely, gorgeous fabrics. Kind regards, Ann ~ Australia

Anoniem zei

Heb je de bovenkant ook nog van dat kastje van het dressoir?

Elly